Torstaina tokoiltiin taas kaveriporukalla. Olin ekana hallilla, joten päätin vähän leikkiä ja tehdä jotain kivaa Oivan kanssa. Naksuttelin seuraamispätkiä ja perusasentoja. Sitten tehtiinkin jotain ihan muuta, nimittäin puomia ja kepinpätkää. Oiva oli puomilla aluksi epävarma, mutta se haihtui muutaman toiston jälkeen. Vauhti oli ihan OK ja hienosti jätkä pysähtyi kontaktille. Kepitkin alkoivat sujumaan muutaman toiston jälkeen. Siinä on se sama ongelma kun meillä on aina ollut, eli Oiva kyttää mua ja odottaa palkkaa multa. Sitten se sekoaakin jossain kohdassa. En nyt puuttunut tähän ollenkaan, kun tarkoituksena oli vaan pitää hauskaa. Omalla vuorollamme tehtiin seuraamista. Elina käskytti ja Anna-Maija naksutti kun meni hyvin. Oiva edisti taas normaalissa käynnissä, mutta oli ihan hyvä juoksussa. Nyt täytyy ottaa huomioon palkkaaminen, ettei vaan edistämistä tule sen takia. Pihalla tehtiin tunnaria. Piilotin pari kertaa oman pusikkoon, ja olen tosi ylpeä Oivasta kun molemmilla kerroilla se toi oman. Pissahajut kiinnostivat tosi paljon, mutta kannustamalla jaksoi taas keskittyä oman hakemiseen. Anna-Maija oli avustamassa "oikeassa" tunnarissa. Meillä oli läjä vieraita ja oma oli aina jossain sivulla, hieman muista kauempana. En halunnut vielä ottaa mitään vaikeaa. Neljä toistoa otettiin ja joka kerta oma löytyi, hienoa!!!!! Vimpaksi tehtiin stoppiharjoituksia. Oiva juoksi mun ja Outin välillä ja stoppailin sitä sitten aina silloin tällöin. Tämä oli Oivasta kivaa!

Perjantai oli sitten Paulan tokopäivä. Siellä aloitettiin seuraamisen käännöksillä, eli käännös oikeaan ja vasempaan sekä täyskäännökset. Ne sujuivat meiltä hyvin. Näiden jälkeen tehtiin metallinoutoa. Muuten se sujuu ihan OK, mutta sivulle tulo tökkii tässäkin. Paula neuvoi astumaan Oivaa kohden kun se on aika lähellä kapulan kanssa. Lopuksi tehtiin seuraamista, pätkä poispäin, täyskäännös ja takaisin. Käännös meillä sujui hyvin, mutta Oiva edisti tällä kertaa juoksussa. Nyt täytyy vaan palkata taaksepäin, josko siitä olisi apua.

Lauantaina treenailin taas pihalla. Ruutua kosketusalustan kanssa.  Se sujuu läheltä, mutta kauempaa Oiva alkaa ennakoimaan palkkaa. Tehtiin myös tunnaria. Meillä oli tällä kertaa meille uudet vieraat. Tästä luultavasti johtui, että jätkä toi ekana väärän, mutta sen jälkeen toikin kaikki loput oikein. Mitäs muuta me tehtiinkään... En nyt muista yhtään...