Nyt ollaan tahkottu tuota sivulle tuloa, jostain kumman syystä... Olen ihan palkkaillut namilla joka kerta kun Oiva on tullut sivulle. Alkuun olen ihan käskenyt sivulle, mutta nyt on pikku mies alkanut jo hiukan tarjoamaan omasta aloitteesta sitä. Otin eilen myös muutaman toiston lelulla tai puskan kierron yhteydessä. Olen myös pistänyt Oivan pujottelemaan jalkojen välistä ja siitä sitten yhtäkkiä sivulle ja lelu palkaksi. Toivottavasti nämä nyt tuottavat tulosta.

Eilen otettiin pitkästä aikaa tunnaria. Ekana ihan piilotin oman, joka löytyi tosi hyvin. Olen nyt myös auttanut Oivaa sivulle ja vasta sitten palkannut. Kapula vaan tuppaa tippumaan siinä sivulletulossa... Sitten otin yhden vieraan, jossa ei hajua, ja oman vieretysten. (Valitettavsti ei ollut mukana kuin kolme tunnaria, siksi tunnareita vain kaksi tässä jälkimmäisessä) Oiva meni hyvin kapuloille, haistoi oman, sitten vieraan, jonka otti suuhun, mutta tiputti sen ja toi oman. Hyvä Oiva!!!!

Sitten vielä hiukan hyppynoutoa ihan tavallisella kapulalla ja tunnarilla. Hypyt ja noudot onnistuivat hyvin. Tämän jälkeen vielä ihan tasamaa noutoa tavallisella kapulalla ja tunnarilla. Palkka vauhdista. Kaikki sujuivat hyvin!

557020.jpg