Nyt kun ollaan päästy muuttamaan, niin on jäänyt aikaa jo vähän treenaamisellekin. Oma piha on vielä vähän muhkurainen, mutta ollaan silti koitettu tehdä siellä mm. ruutua, seuraamista, noutoa ja kaukoja. Seuraamisessa haukkuu vieläkin aikast paljon, mutta Outin kanssa meinattiin, että takapalkka voisi auttaa tähän. Elikkä se treeniin mukaan.

Keskiviikkona tokoiltiin Outin kanssa Turussa, ja olikin tosi kivaa pitkästä aikaa. Ihan ekana otettiin ruutua. Alkuun stopit olivat tosi surkeat ja muutenkin meno vähän tahmeaa. Tehtiin muutama suora lelulle sekä niin, että Outi palkkasi stopista. Alkoi sujumaan :). Sitten tauon jälkeen tehtiin seuraamista, jossa haukkui taas. Otettiin takapalkka käyttöön ja tämä auttoikin haukkumiseen vähän. Saas nähdä miten tässäkin käy... 

Mitäs muuta tehtiin. Muutama nouto ainakin. Siinä ei varastanut ja noudot olivat muutenkin hyvät. Näiden jälkeen hinkattiin sivulletuloa, joka on välillä tosi nihkeää. Noh, kyllä se nyt tuli hienosti sivulle ;). Kaukoja tehtiin lopuksi. Sarjana läheltä, meni hyvin, ja pitkältä matkalta palkka istumisesta.  Lopuksi otettiin paikkaistuminen ja -makuu. Istuminen meni ihan ok, mutta aika oli tosi pitkä, joten kun palattiin takaisin, niin Oiva oli lysähtänyt maahan. Joten kävin nostamassa ylös ja vielä hetkeksi piiloon. Nyt sain palkattua istumisesta. Paikkamakuussa ei ongelmia.