Ollaan oltu muutama päivä taas maalla, niin on jäänyt kirjoittamatta ylös mitä ollaan treenattu. Siis lähinnä agilityä on tullut harrastettua. Keskiviikkona meillä oli taas ohjattu kurssi, jossa tehtiin taas meille tosi vaikeita hyppykuvioita. Tai ei ne oikeastaan mitään kuvioita ollut, muutaman hypyn sarjoja vaan, mutta meille ihan älyttömän vaikeita. Luulenpa, että me ollaan jouduttu vahingossa vähän edistyneempien ryhmään. Onneksi Jaakko antaa meille meijän tason mukaista opetusta. :)

Eilen sitten väsäsin jonkunmoiset hypyt pihalle ja harjoittelin ihan vaan perushyppäämistä. Se menikin ihan OK. Tosin heti kun itse vähän kiirehdin ja "ohjasin liikaa", Oiva sujautti mallikkaasti hypyn alta. Se katsoo vielä niin paljon minua, ettei osaa keskittyä itse hyppyyn. Sitten kun itse olin rauhallinen, enkä huitonut käsien kanssa paljon, vaan annoin ihan pienen käsimerkin, hypyt menivät hyvin. Huomasin myös, kun oli kaksi hyppyä peräkkäin, ja jos Oiva oli vasemmalla puolella minua, hypyt menivät hyvin. Mutta jos jätkä oli oikealla puolella, niin sitten se sujahti helpommin hyppyjen alta. Eli täytyy nyt harjoitella tätä omaa sijoittumista niin, ettei se vaikuttaisi Oivan suorittamiseen.

Tokoa ollaan otettu tosi vähän. Sivulletuloja ja pieniä pätkiä seuraamista ollaan tehty. Samoin liikkeestä maahan menoa ja seisomista. Nämä OK. Luoksetuloa suoraan sekä ihan muutaman kerran pysäytyksellä ollaan myös otettu. Sekä tietty paikkamakuu. Kaikki tuntuu sujuvan hyvin. Täytyisi vaan harjoitella lisää, ohjaaja on ollut tässä lähiaikoina vaan liian laiska! ;)