571987.jpg

Tänään tokoiltiin taas Lentsun ohjauksessa. Tehtiin paljon kaikenlaista ja saatiin paljon hyviä neuvoja. Toivottavasti muistan kirjata kaikki oikein tänne. Aloitettiin liikkeestä maahanmenolla. Alussa katsottiin pelkkä maahanmeno. Se oli ihan hyvä, ja neuvoksi saatiin, että leikin kautta vaan nopeutta lisää. Muutaman kerran leikittiin ja siitä maahan, ja liikkeessä sen sitten huomasikin, että tästä oli apua. Maahanmeno oli tosi nopea. Sitten syynättiin maahanmenon loppuosa. Tässä meillä ei ole ollut ikinä ongelmaa. Oiva pysyy tosi hyvin, vaikka kiertäisin vähän kauempaakin.

571969.jpg

Tämän jälkeen otettiin ryhmässä paikkamakuu. Ajasta en osaa sanoa, kiersin vielä puiston "pömpelin" kautta eli olin jonkun aikaa piilossa. Meidän vieressä oleva koira lähti pari kertaa ohjaajan perään, joten saatiin tosi hyvää häiriötä. Oiva pysyi hyvin. En muista oliko se tässä välissä, mutta ei sen niin väliä, siis otettiin luoksepäästävyys. Jokainen kävi vuorollaan jokaisen koiran luona joko ihan vaan vieressä tai sitten tekemässä oikein kunnon hipelöinnit. Tämä on meidän osalta ihan OK, tosin Oivasta oli äärettömän tylsää olla vaan sivulla ja jököttää. Sitten oli vuorossa liikkeestä seisominen. Oiva pysähtyy hyvin, mutta loppuosa on vähän epävarma. Tähän saatiin tosi hyvä neuvo, eli palaankin Oivan viereen koiran oikealta puolelta. Tästä jätkä ei ota niin paljon stressiä.

571972.jpg

 Tämän jälkeen otettiin hyppyä. Oiva hyppää hyvin, mutta takaisintulo oli vähän nihkeää, joten nyt täytyy heti näyttää sille lelu kun se hyppää takaisin. Tämä toikin lisää nopeutta.

571977.jpg

 Luoksetulon pysäytyksessä ei ole enää meillä ongelmaa. Ekalla kerralla heti lelu ja toisella kerralla viiveellä. Stopit tosi hyvät!

571984.jpg

 Sitten taisi vuorossa olla kaukot. Niissä tällä kertaa istumaannousut tosi onnistuneet. Nyt täytyy vaan leikin varjolla tehdä erilaisia sarjoja ja viiveellä. Ja ottaa välillä liikkeenomaisesti ja palkka silloin ihan vaan istumaan noususta. Oiskohan tämän jälkeen ollut häiriörinki. Jokainen teki samaan aikaa joko paikkamakuun, kaukoja, luoksetuloa, liikkeestä seisomista ja maahanmenoa tai leikkimistä. Mielestäni Oiva keskittyi suht hyvin, eikä mitään ihmeellistä haahuilua ollut havaittavissa.

571974.jpg

Loppuun otettiin vielä luoksetuloa häiriökujan läpi. Toisella puolella oli törppöjä ja toisella puolen koiria. Nämä onnistuivat hyvin! Toivottavasti muistin kirjata kaikki ylös. Paljon opittiin ja tämä kurssi oli tosi antoisa!