Saatiin vihdoin ja viimein uusia tunnarikapuloita viikonloppuna. Siitä innostuneena otin heti tunnaria. Aluksi ihan oman etsintää puskasta ja sitten vielä levyn kanssa, ennenkuin uskaltauduin "oikeaa" tunnaria tekemään. Nämä sujuivatkin hyvin. Myös "oikea" meni ihan hyvin. Oiva menee kauhealla vauhdilla kapuloille, vähän sättää siellä, mutta tuo kuitenkin oman. Palautuskin on aikast kauhea, kun jätkä pureksii kapulaa ihan armotta. Eli taas tarvii tehdä niitä maailman tylsimpiä pitoharjoituksia. Seuraavana päivänä päätin laittaa namin ennen kapuloita hidastamaan vauhtia. Eipä siitä mitään apua ollut. Oiva paukkasi yhtä kovin, otti oman ja takaisinpäin tullessa huomasi namin. Joten se pudotti oman, söi namin ja palasi vieraiden luo etsimään omaa. Kun se oma ei siellä enää ollut, se nappasi väärän, mutta huomasi matkalla oman ja teki vaihtarit. Eli tästä harjoituksesta ei ollut mitään hyötyä, paitsi että nyt tiedän, että Oivalla on haju siitä että oma pitää tuoda minulla.

Eilen treenailtiin taas hallilla. Otin noutoa ja hyppynoutua ennenkuin muut tulivat paikalle. Vauhtia on molemmissa ihan riittävästi ja hyppynoudossa hypyt menevät hienosti. Ainostaan palautuksessa Oiva törmää minuun ja pureksii kapulaa, mutta tähänkin auttaa ne pitoharjoitukset ;). Muiden tehdessä sisällä hallissa, otin tunnaria ulkona. Outi oli avustamassa. Eka oli taas aikamoista sättäämistä, vaikka oikea tulikin minulle. Toinen olikin sitten paljon parempi. Lopetettiin tähän kun onnistui noin hienosti. Nyt täytyy vaan tehdä paljon toistoja, jotta Oiva saa paljon varmuutta lisää. Toisella kierroksella hallissa tehtiin ruutua. Tein ekan ihan kokonaisena liikkeenä, joka onnistui ihan OK. Sain tosin hyviä vinkkejä siihen, että Oiva osaisi liikkua ruudussa etsien oikeaa paikkaa. Aluksi laitoin ihan alustan ruutuun ja naksuttelin oikeaa paikkaa. Sitten otin alustan pois ja lähetin Oivan ruutuun. Suht oikeaan kohtaan se stoppasikin, mutta naksautin vasta kun se liikkui ruudussa. Näitä tein muutaman kerran ja näitä täytyykin kotona muistaa treenata. Loppuajasta muiden tehdessä omiaan naksuttelin kaukoja. Niistä ei vaan tuppaa tulla naksun kanssa mitään kun Oiva alkaa tarjoamaan kaikkia asentoja vauhdilla ja siinä sivussa vähän vilkutteleekin ;). Naksuttelin myös sivulletuloja ja käännöksiä. Ne alkavat pikkuhiljaa sujumaan. Lopuksi otettiin vielä muutama luoksetulon seisominen sekä käsi- että suullisella käskyllä palkaten samantein lelulla.

Treenien jälkeen mentiin pikkulenkille Päivin, Hopin ja Ninnin kanssa. Oiva meni ihan hämilleen, kun mummeli-Ninni osoitti aikamoista ihastumista häneen. Eikä pikkumies tiennyt miten suhtautua tämmöiseen mummokoirien lähentelyyn. :D