Kylläpäs taas on aikaa viime päivityksen. Eipä tässä paljon olla edes puuhailtukaan. Masuasukki vie sen vähäisenkin energian, mitä mulla on. Olen ollut tämän syksyn kyllä tosi nuutunut.

Aksattu ei olla oikeastaan ollenkaan. Meidän piha on ollut niin märkä ja mutainen, ettei sinne ole oikein tehnyt mieli mennä. Tarttis raahata esteet suojaan sateilta. Samasta syystä ei olla tokoiltukaan. Mudassa ei ole kiva rämpiä. Sienimetsällä sentään ollaan käyty ja tehty pitkiä lenkkejä. Nyt tosin alkaa olla töiden jälkeen kiire metsään, ettei pimeä ehdi yllättämään.

Pikkasen ollaan sentään aktivoitu karvakorvia. Ollaan käyty Paulan pitämällä hakukurssilla nyt pari kertaa. Koko hakuilu ollaan otettu ihan vaan hauskanpidon kannalta. Wilma on niin innoissaan päästessään metsään etsimään piiloon menneitä nakkeja ;). Sillä on valtava into ja tarmo, ettei uskoisi et neiti on jo seitsämän. Oivakin otettiin ekaa kertaa kurssille mukaan, ja pikkuherra on oikein luonnonlahjakkuus. Ihan suoraan paukkaa mennä maalimiehen luo. Kyllä vaan on kiva katsoa kun koirat nauttivat hakuilusta. Tulee itsellekin niin hyvä mieli!