Tiistaina tokoiltiin taas Paulan hallilla. Otettiin Oivan kanssa häiriöseuraamista muiden treenatessa. seurailtiin päin merkkejä, tuolia, hyppyä ja leluja. Koitin palkata ennenkuin jätkä reagoi esineisiin. Ihan hyvin menikin. Palkkana käytin nameja ja uutta superkivaa vetonarua. Oiva oli ihan intsinä vaikka tehtiinkin vaan tylsää seuraamista. Lopputreenit panostettiinkin noutamiseen. Harjoiteltiin samaa kuin viime kerrallakin, eli kapulalle ei lähdetä ilman käskyä. Alkuun muutama perusnouto ja sitten vielä niin, että Outi hillui kapulalla. Siinäkin Oiva odotti hienosti ja kyttäsi mua ihan, että päästä jo, päästä jo! Sitten tehtiin hieman hyppynoutoa. Muutama vinokin tehtiin. Ekan mokasin kun en auttanut tarpeeksi takaisin hypyssä, mutta loput meni OK. Sitten vielä muiden tehdessä treenattiin kapulan sivulletuomista. Nekin sujuivat ihan hyvin. Enemmän tarttis vaan niitä jaksaa treenata.

Kotona ollaan harjoiteltu nätisti sivulletuloa. Aina kun ei tarvii hypätä niin, että multa meinaa jalat lähteä alta. Vielä en ole uskaltanut ottaa pitkää matkaa, jolloin vauhti kiihtyy, mutta eiköhän senkin aika pian ole :D.

Täytyy taas mainita miten hienosti Oiva odottaa vuoroaan hallilla. Alussa huomautin muutaman kerran kun jätkä oli noussut haistelemaan, mutta loppuajan se makasi tosi kauniisti paikallaan. Hienoa pikkumies!!!