Perjantaina tokoiltiin Janitan ryhmässä. Aloitettiin metallinoudolla, joka sujuikin ihan hyvin. Janita kehotti pilkkomaan liike osiin ja harjoittelemaan kaikkia erikseen. Sitten oli vuorossa luoksetulon maahan meno, joka tökki aika kovin. Maahanmeno oli hidas ja venyi liian pitkäksi. Tätä ei olla treenattu pitkään aikaan, joten voi olla, että johtui siitä, toivottavasti... Sitä täytyy nyt treenata enemmän. Tämän jälkeen otettiin pätkiä hidasta seuraamista. Oiva poikittaa tässä, joten täytyy muistaa, että palkka on aina vasemmalla puolella. Olen palkkauksessa myös mennyt jostain syystä taaksepäin, jotenka tämäkin täytyy korjata. Oikealle käännöksessä Oiva meinaa istahtaa, mutta muuten kaikki oli OK! Sitten otettiin liikkeestä istuminen, joka oli Janitan mukaan kympin arvoinen suoritus. Oiva istui tosi reippaasti, JEE! Sentään joku liike sujuu! Lopuksi tehtiin merkkiä. Oiva ennakoi tosi kovin, eli täytyy vaan vahvistaa sitä viemällä lelu valmiiksi merkin taakse. Sillä aikaa kun joku teki merkkiä, muut olivat paikkamakuussa. Oiva pysyi paikallaan ihan OK. Ekalla kerralla toinen koira nousi Oivaa kohden ja Janita kävi sille ärisemässä. Pikkumies oli ihan ihmeissään tuollaisesta ärjymisestä ;). Toisella kerralla hajut häiritsivät ja Oiva liikkuikin hiukan paikaltaan.

Lauantaina treenattiin kunnolla pitkästä aikaa ihan kotipihalla. Aloitin tunnarilla. Niitä muutama toisto niin, että oma vielä selvästi muista erillään ja nameja seassa. Joka kerta oma löytyi hyvin! Sitten otin kaukoja. Lelu oli Oivan takana, jonne sitten vapautin satunnaisesti. Vaihtelin matkaa lyhyestä, meille pitkään matkaan. Ja Oiva osasi!!! JEEE!!! Melkein kaikki nousut sujuivat, ainoastaan seisomasta maahan vähän tökki välillä. Mutta olen kuitenkin tosi tyytyväinen, koska meillä tuota matkaa ei vielä ole ollut paljonkaan. Tämän jälkeen otettiin seuraamista lelupalkalla. Alkuun tosi pitkä suora, täyskäännös ja taas pitkä suora. Sitten käännöksiä, juoksua ja hidasta. Kaikki sujui suht hyvin. Näiden jälkeen metallilla muutama vauhtitreeni ja puukapulalla pitoharjoituksia. Puisella sujuu ihan hyvin jo. Näitä pitoharjoituksia tarvitaan kuitenkin roimasti vielä lisää. Loppuun tehtiin sitä meidän ongelmaa eli luoksetulon maahanmenoa. Ja se tökki vieläkin. Avuilla sain venyvyyden vähemmälle, mutta maahanmeno on vieläkin ihan liian hidas. Joten päätin vaan palkkailla ihan nopeasta maahanmenosta ilman luoksetuloa. Saas nähdä tuottaako tämä tulosta...

Sunnuntaina tehtiin pika-pikatreenit ennenkuin kummityttö tuli kylään. Eli taas tunnarilla aloitettiin vanhaan malliin. Ne sujuivat OK! Sitten päätin vähän vaikeuttaa ja oma lähemmäksi muita. Tämä oli Oivalle tosi vaikea, joten oli pakko vähän helpottaa, jotta se oma sieltä tulisi. Mitäs muuta me tehtiinkään? Hiukan seuraamista sekä taas niitä nopeita maahanmenoja. Piha oli valitettavasti liian liukas ruudun tekoon, joten se jäi treenamatta tämän viikonlopun osalta.