Maanantaina aloitettiin tavan mukaan taas tokolla. Otin alussa kun muut eivät olleet vielä tulleet Oivan kanssa avo-hyppyä. Palkaten ihan hyppäämisestä, hypystä ja istumisesta, sivulle tulosta sekä ihan koko liikkeestä. Nyt jätkä hyppää jo vähän kauemmaksi hypystä ja koko liike alkaa lähennellä hyvää. Olen tyytyväinen tähän. Omalla vuorolla otimme ruutua lelun ollessa takarajalla. Nämä ihan hyvät. Koitin vielä ilman lelua, mutta siinä jätkä ennakoi tosi paljon. Nyt täytyy vaan saada lisää toistoja ja toistoja. Otimme vielä seuraamista Elinan seuratessa sivusta meidän menoa. Alussa Oiva on tosi hyvässä asennossa, mutta liikkeen edetessä Oiva siirtyy eteen sivuittain. Ajatuksena olisi nyt tehdä vaan lyhyttä pätkää, jolloin saisi palkattua oikeasta asennosta. Pohdimme myös vasemmalle käännöstäni, joka on vähän liian vauhdikas. Nyt täytyy oikein keskittyä käännöksiin ja treenata niitä lisää. Koko seuraaminen on jäänyt vähemmälle treenille, kun se on minusta jotenkin ikävä liike. Mutta ei auta, harjoitusta vaan lisää...Muiden treenatessa tehtiin Oivan kanssa hiukan kaukoja sekä noutoa. Nämä ihan OK! Alussa otettiin myös lyhyet paikkamakuu ja -istuminen, jotka sujuivat ongelmitta.

Agilitytreeneissä oli maanantaina aika heikko osaanotto. Paikalla oli ainoastaan minä ja Anna-Maija. Mutta saatiin sitten sitäkin tehokkaampaa treeniaikaa. Aloitettiin kepeillä, joissa oli se verkkosysteemi, mitä kokeiltiin Eijan kanssa joskus. Alkuun se oli Oivan mielestä hankala, mutta alkoi se lopulta sujumaan. Tehtiin myös sitä meille vaikeaa puolta, jossa alussa oli aina vaikeaa, mutta muuten meni ihan OK. Tahkottiin myös puomin alastulokontaktia. Kun olin puomin oikealla puolella, Oiva pysähtyi tosi nätisti, mutta kun siirryin vasemmalle puolelle, niin se pylly tippui joka kerta puomilta. Joten laitoin hypyn siivekkeen kontaktin viereen niin, ettei Oivan takapää pääsisi tipahtamaan. Tämä auttoikin ja lopulta kontaktit sujuivat oikein hyvin. Anna-Maija väsäsi meille myös pienen radan pätkän, joka oli periaatteesa helppo, mutta tuotti se meille aina vällillä ongelmia. Vaikein kohta oli kun pussista tultaessa olisi pitänyt tehdä poispäinkäännös hypylle. Se ei sujunut ollenkaan. Sitä sitten tahkottiin Anna-Maijan avustuksella jonkun verran, niin että se lopulta onnistui jotenkuten. Taas opittiin Oivan kanssa jotain uutta ja olen oikein tyytyväinen tehotreeniimme.

Olemme nyt Oivan kanssa jonkun verran harjoitelleet sitä luoksetulon pysäytystä, joka on aika surkeaa. Nyt olen vaan palkannut samantein pallolla. En ole oikein uskaltanut kokeilla, onko treenimme tuottanut tulosta. Tarkoituksena olisi vielä jonkun aikaa palkata heti pysäytyksestä, ehkä se siitä sitten... Ollaan myös otettu melkein joka metsälenkillä tunnarilla oman hakemista. Se sujuu jo tosi hyvin, joten kohta voisi ottaa muita kapuloita kehiin.